Η Pyramid προσφέρει μία σειρά από PECS Apps, εφαρμογές σχεδιασμένες έχοντας στο νου μας τους γονείς, τους επαγγελματίες και τους μαθητές. Οι εφαρμογές μας μπορούν να σας βοηθήσουν να στήσετε επιτυχημένες τάξεις, να διδάξετε διάκριση εικόνων, να δώσετε ενίσχυση, να ενθαρρύνετε την επιτυχημένη αναμονή και να διευκολύνετε τους μαθητές σας στο να επικοινωνούν!

PECS Application PECS® IV+
Download on the Apple App Store

PECS® IV+ (Διαθέσιμο αποκλειστικά για iPad® και iPad™ mini)

Είναι έτοιμος ο μαθητής σας να μεταβεί από το παραδοσιακό Βιβλίο Επικοινωνίας PECS σε υψηλής τεχνολογίας Εναλλακτική-Ενισχυτική Επικοινωνία; Για μαθητές που έχουν κατακτήσει τα Στάδια I ως IV του Συστήματος Επικοινωνίας μέσω Ανταλλαγής Εικόνων PECS χρησιμοποιώντας τα παραδοσιακά βιβλία PECS, η εφαρμογή PECS IV+ είναι το επόμενο βήμα υψηλής τεχνολογίας! Σχεδιασμένο για χρήση σε κάθε περιβάλλον, το PECS IV+ επιτρέπει στους χρήστες να δομούν μία  Βάση Πρότασης με πολλές εικόνες μέσω μίας ξεχωριστής σελίδας Εκκινητών Πρότασης και επιλέγοντας εικόνες από 20 ψηφιακές σελίδες βιβλίου PECS για να μιλήσει η φωνή που υπάρχει εντός της εφαρμογής.

Διαθέσιμες Γλώσσες στην Βιβλιοθήκη Εικόνων: Αγγλικά, Ισπανικά, Ιαπωνικά, Γαλλικά, Γερμανικά και Ελληνικά

Κατεβάστε τον Οδηγό Έναρξης
Δείτε το Bίντεο Επίδειξης Υποστήριξη Εφαρμογής Μάθετε Περισσότερα

PECS Application Working4™
Download on the Apple App StoreGet it on Google Play

Working4™

Στον καθένα αρέσει ένα οπτικό σύστημα ενίσχυσης. Χρησιμοποιώντας αυτήν την εφαρμογή, επιτρέπετε σε κάποιον να γνωρίζει για τι δουλεύει, πόση δουλειά χρειάζεται να κάνει, και πόσο κοντά είναι στο να κερδίσει μία ανταμοιβή για αυτήν τη δουλειά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για μαθήματα στο σχολείο, δουλειές στο σπίτι, να κάνετε τα παιδιά σας να φάνε τα λαχανικά τους, και πολλά ακόμη! Ξεκινήστε την εφαρμογή επιλέγοντας τον αριθμό των μαρκών (1-5) που πρέπει να κερδίσει ο μαθητής. Στη συνέχεια οργανώστε τον πίνακα επιλογής ενισχυτών του μαθητή επιλέγοντας 1-6 αντικείμενα από την αποθηκευμένη βιβλιοθήκη συμβόλων μας ή από την δική σας βιβλιοθήκη εικόνων. Για να σβήσετε μία εικόνα από την οθόνη επιλογής του εκπαιδευτή απλά πιέστε την εικόνα προς τα κάτω για 5 δευτερόλεπτα. Δείξτε τον πίνακα επιλογών στον μαθητή σας για να επιλέξει για ποιο πράγμα θα δουλέψει και στη συνέχεια ξεκινήστε το μάθημα. Κάθε φορά που ο μαθητής κερδίζει μία μάρκα, σύρετε μία μάρκα στη άδεια κουκκίδα. Όταν ο μαθητής κερδίσει όλες τις μάρκες, πατήστε το κουμπί «cash in» (εξαργύρωση) για να δείξετε στον μαθητή σας τι έχει κερδίσει. O πίνακας μαρκών επαναφέρεται για να ξεκινήσει μία νέα συμφωνία ή μπορείτε να δημιουργήσετε ένα νέο πίνακα επιλογών προκειμένου ο μαθητής σας να επιλέξει έναν καινούριο ενισχυτή.

Διαθέσιμες Γλώσσες: Αγγλικά, Ιαπωνικά, Ισπανικά, Βραζιλιάνικα, Πορτογαλικά*
Δείτε το Bίντεο Επίδειξης Μάθετε Περισσότερα

* Τα Ιαπωνικά, τα Ισπανικά και τα Βραζιλιάνικα Πορτογαλικά είναι διαθέσιμα μόνο σε συσκευές Apple.