Τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας είναι ακριβώς όπως όλα τα δικαιώματα ιδιοκτησίας. Δίνουν το δικαίωμα στους δημιουργούς ή στους ιδιοκτήτες πατέντας, εμπορικού σήματος ή έργου με κατοχυρωμένα πνευματικά δικαιώματα να μπορούν να εκμεταλλευτούν το έργο τους ή την επένδυση που έχουν κάνει σε μια δημιουργία. Το Σύστημα Επικοινωνίας μέσω Ανταλλαγής Εικόνων (PECS) και η Pyramid Educational Consultants, Inc. Pyramid, έχουν τα πνευματικά δικαιώματα των σεμιναρίων, των προιόντων, των εικόνων για το PECS και άλλων υλικών και δεν επιτρέπεται η εμπορική τους χρήση.

Αυτός ο ιστότοπος και το περιεχόμενό του, συμπεριλαμβανομένων μεταξύ άλλων των γραφικών, του οπτικοακουστικού υλικού, του κώδικα html, των buttons και των κειμένων, δεν επιτρέπεται να αντιγραφεί, να αναπαραχθεί, να αναδημοσιευτεί, να αναρτηθεί, να μεταδοθεί ή να διανεμηθεί με κανέναν τρόπο χωρίς την προγούμενη έγγραφη συγκατάθεση της Pyramid με εξαίρεση την εφάπαξ λήψη, επίδειξη και αντιγραφή μιάς κόπιας του υλικού σε έναν μόνο υπολογιστή αποκλειστικά για την προσωπική σας, μη εμπορική, χρήση  με την προυπόθεση να μην τροποποιήσετε το υλικό με κανέναν τρόπο και να κρατήσετε άθικτα όλα τα εμπορικά σήματα και τα σήματα πνευματικής ιδιοκτησίας.

Οι εκδότες και οι συγγραφείς συχνά ζητούν την χρήση των φωτογραφιών μας, των γραφικών μας, των εικόνων PECS ή/και άλλου υλικού για την εμπορική τους χρήση. Αν θα θέλατε να πάρετε άδεια από την Pyramid για χρήση της πνευματικής μας ιδιοκτησίας, παρακαλούμε να συμπληρώσετε και να υποβάλετε την αίτηση εδώ.

Please help us maintain the integrity of PECS and the Pyramid Approach to Education by discouraging the practice of unauthorized PECS and Pyramid training or other uses of our intellectual property. If you would like to report unauthorized use of our intellectual property to Pyramid, please contact us at IP@pecs.com.