Καριέρα

Ενταχθείτε στην ομάδα μας

Μήπως αυτό σας θυμίζει τον εαυτό σας;

 

Μεταπτυχιακός τίτλος

 

Εμπειρία με το PECS και το Μοντέλο Pyramid

 

Πρακτική Εμπειρία

Εάν ναι, αναζητούμε ειδικούς σαν εσάς!

Η Pyramid Educational Consultants einai mia αναπτυσσομενη εταιρια καταρτισης και συμβουλευτικης αφοσιωμενη στο να εμπλουτιζει τη ζωη ατομων με αυτισμο και συναφεις αναπτυξιακες διαταραχες. Οι συμβουλοι μας παρεχουν μια σειρα επαγγελματικων σεμιναριων και υπηρεσιων εποπτειας στην ελλαδα, στην κυπρο, στην τουρκια και σε χωρες των βαλκανιων, οπου:

  • Προσαρμόζουμε προσεκτικά τις υπηρεσίες μας σε κάθε άτομο και συνθήκη
  • Ενσωματώνουμε συστηματικά τις τελευταίες έρευνες στα προγράμματά μας
  • Προσφέρουμε λύσεις πρακτικής φύσης

Επικεντρωνόμαστε στο να διδάσκουμε τις αρχές και δεξιότητες που είναι απαραίτητες για τον σχεδιασμό αποτελεσματικών εκπαιδευτικών περιβαλλόντων έτσι ώστε τα άτομα που εποπτεύουμε να αρχίσουν να λειτουργούν πιο ανεξάρτητα με την πάροδο του χρόνου.

Προσοντα​:

  • Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών σε συναφείς τομείς (π.χ. ανάλυση  συμπεριφοράς, ειδική αγωγή, λογοθεραπεία)
  • Ο υποψήφιος πρέπει να έχει σημαντική εμπειρία στη χρήση του PECS και του Εκπαιδευτικού Μοντέλου Pyramid σε ένα ή περισσότερα πλαίσια. Οι υποψήφιοι θα πρέπει επίσης να έχουν παρακολουθήσει το σεμινάριο PECS Επίπεδο 1 που διεξάγεται από τους Εκπαιδευτικούς Συμβούλους της Pyramid.
  • Οι σύμβουλοι μας συνεργάζονται με έναν μεγάλο αριθμό επαγγελματιών, βοηθητικού προσωπικού και οικογενειών. Αναζητούμε συμβούλους που φέρουν την αξιοπιστία της πρακτικής εμπειρίας στον χώρο.

Οι επιτυχείς υποψήφιοι θα πρέπει να είναι ευέλικτοι για συχνά ταξίδια  ( περίπου 3-5 ημέρες την εβδομάδα) και θα πρέπει να αισθάνονται άνετα ταξιδεύοντας μόνοι.

Είμαστε περήφανοι για την εταιρική μας κουλτούρα και δουλεύουμε σκληρά για να διασφαλίσουμε ότι όλοι οι σύμβουλοί μας απολαμβάνουν μια ισχυρή ισορροπία εργασίας/ζωής, ότι τους δίνονται συνεχώς νέες προκλήσεις και νέες ευκαιρίες για να αναπτυχθούν.

Αν αναζητάτε μια καινούργια ευκαιρία, θα θέλαμε να σας ακούσουμε. Παρακαλούμε στείλτε το βιογραφικό σας στο careers@pecs.com.

Franchise Και Χορηγηση Αδειων

Καθώς η δημοτικότητα του PECS και του Εκπαιδευτικού Μοντέλου Pyramid αυξάνεται, αντιμετωπίζουμε επίσης αυξανόμενη ζήτηση παγκοσμίως για την παροχή των υπηρεσιών μας. Παρέχονται ευκαιρίες στους ενδιαφερόμενους, για να δημιουργήσουν και να αναπτύξουν μια εταιρική σχέση με την Pyramid και να συνάψουν μαζί της συμφωνία για την παροχή υπηρεσιών και προϊόντων της, σε μια καθορισμένη περιοχή.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο development@pecs.com για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το franchise και τη χορήγηση άδειας.