κεντρική σελίδα » Training » Εγγραφείτε σε ένα Σεμινάριο

Εγγραφείτε σε ένα Σεμινάριο

Η Pyramid παρουσιάζει σεμινάρια σε όλο τον κόσμο. Προγραμματίζονται σεμινάρια σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας. Σας προτείνουμε να κάνετε έγκαιρα την εγγραφή σας καθώς οι θέσεις σε κάποια σεμινάρια συμπληρώνονται γρήγορα αλλά και για να επωφεληθείτε των μειωμένων τιμών για προεγγραφές που ισχύουν στα δια ζώσης σεμινάρια. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προσδιορίσουμε ποιο σεμινάριο ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σας.

ΣεμινάριοTraining Dates
Επιλέξτε ημερομηνίες
 
  • Σε περίπτωση ακύρωσης 21 ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου, γίνεται πλήρης επιστροφή χρημάτων. Σε περίπτωση ακύρωσης εντός 21 ημερών από την ημερομηνία έναρξης του σεμιναρίου,  η προκαταβολή σας μπορεί να πιστωθεί σε ένα επόμενο σεμινάριο της Pyramid.. Γίνονται δεκτές  αντικαταστάσεις ονομάτων.
  • Σε περίπτωση ακύρωσης του σεμιναρίου με ευθύνη της Pyramid PECS Hellas ή σε περίπτωση που καταθέσετε την προκαταβολή σας ενώ οι θέσεις του σεμιναρίου έχουν ήδη συμπληρωθεί, γίνεται πλήρης επιστροφή χρημάτων.
  • Ισχύουν εκπτώσεις για ομαδικές εγγραφές. Οι ομαδικές εγγραφές αφορούν εγγραφές 3 τουλάχιστον ατόμων ταυτόχρονα. Προσθήκες ονομάτων σε μία ομάδα, μετά τη δήλωση αυτής, δεν γίνονται δεκτές.
  • Στα δια ζώσης σεμινάρια ισχύουν εκπτώσεις για προεγγραφές με κατάθεση προκαταβολής το αργότερο μέχρι 14 ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου.

Η Pyramid Educational Consultants έχει δεσμευτεί να συνεργάζεται με τους πελάτες μας για να καλύψουμε τις ιδιαίτερες ανάγκες σας. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το γραφείο μας για να συζητήσετε κάποια προσαρμογή ή τροποποίηση για σεμινάρια ή άλλες υπηρεσίες στο email: pecsgreece@pecs.com

Η Pyramid Educational Consultants έχει δεσμευτεί να συνεργάζεται με τους πελάτες μας για να καλύψουμε τις ιδιαίτερες ανάγκες σας. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το γραφείο μας για να συζητήσετε κάποια προσαρμογή ή τροποποίηση για σεμινάρια ή άλλες υπηρεσίες στο email: pecsgreece@pecs.com.