κεντρική σελίδα » Ροή ειδήσεων » Απαιτησεις Και Κοστος Προγραμματος Πιστοποιησης

Απαιτησεις Και Κοστος Προγραμματος Πιστοποιησης

Πιστοποιημενος PECS® Implementer™ Επιπεδο 1

Προϋπόθεση: Πιστοποιητικό Παρακολούθησης Σεμιναρίου PECS Επίπεδο 1
Κόστος: 480€  Ισχύει για 3 έτη

Πιστοποίηση PECS Knowledge* Επίπεδο 1 40.00€

Επιδείξτε βασική γνώση του πρωτοκόλλου PECS και του Εκπαιδευτικού Μοντέλου Pyramid ολοκληρώνοντας μία εξέταση με βαθμολογία 90% ή παραπάνω. Μόλις ολοκληρώσετε επιτυχώς την εξέταση, προχωρήστε στην Πρακτική Επίδειξη PECS Επίπεδο 1.

Πρακτική Επίδειξη PECS Επίπεδο 1 440.00€

Επιδείξτε βασική επάρκεια στην εφαρμογή του Πρωτοκόλλου PECS και του Εκπαιδευτικού Μοντέλου Pyramid. Στα απαιτούμενα περιλαμβάνονται επίδειξη (ζωντανά ή μέσω video) των Σταδίων I έως VI, συμπεριλαμβανομένου και ενός βασικού μαθήματος προσδιορισμών, συμπλήρωση πλάνων διδασκαλίας, φορμών δεδομένων, και μία περιγραφή του πώς εφαρμόζεται το PECS σε δύο λειτουργικές δραστηριότητες. Επίσης απαιτείται μία αυτό-αξιολόγηση για όλες τις επιδείξεις που έχετε στείλει καθώς και γραπτές αναφορές. Οι υποψήφιοι έχουν περιθώριο ενός έτους από την ημερομηνία υποβολής της αίτησης να ολοκληρώσουν τα απαιτούμενα.

Πιστοποιημενος PECS® Implementer™ Eπιπεδο 2

Προϋπόθεση: Πιστοποιητικό PECS Implementer Επίπεδο 1 σε ισχύ και Πιστοποιητικό Παρακολούθησης Σεμιναρίου PECS Επίπεδο 2.
Κόστος: 480.00€  Ισχύει για 3 έτη

Πιστοποίηση PECS Knowledge* Επίπεδο 2 40.00€

Επιδείξτε την ικανότητα επίλυσης προβλημάτων και γνώση στη διδασκαλία προχωρημένων δεξιοτήτων στο πρωτόκολλο του PECS και στο Εκπαιδευτικό Μοντέλο Pyramid ολοκληρώνοντας μία εξέταση με βαθμολογία 90% ή παραπάνω. Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση, προχωρήστε στην Πρακτική Επίδειξη PECS Επίπεδο 2.

Πρακτική Επίδειξη PECS Επίπεδο 2 440.00€

Επιδείξτε προχωρημένες ικανότητες στην εφαρμογή  της γνώσης του πρωτοκόλλου PECS και του Εκπαιδευτικού Μοντέλου Pyramid. Στα απαιτούμενα περιλαμβάνονται η επίδειξη (ζωντανά ή μέσω video) εφαρμογής των Σταδίων I ως VI στα πλαίσια διαφορετικών λειτουργικών δραστηριοτήτων, η διδασκαλία ενός προχωρημένου μαθήματος προσδιορισμών και ενός προχωρημένου μαθήματος Σταδίου VI, η συμπλήρωση εκπαιδευτικών πλάνων και φορμών δεδομένων που αντιστοιχούν στα μαθήματα που παρουσιάζονται. Επίσης απαιτείται μία αυτό-αξιολόγηση για όλες τις επιδείξεις που έχετε στείλει καθώς και γραπτές αναφορές. Οι υποψήφιοι έχουν περιθώριο ενός έτους από την ημερομηνία υποβολής της αίτησης να ολοκληρώσουν τα απαιτούμενα.

* Μπορείτε να δώσετε τις Εξετάσεις PECS Knowledge Επίπεδο 1 και Επίπεδο 2 ανεξάρτητα από το Πρόγραμμα Πιστοποίησης PECS Implementer. Το κόστος είναι 50€ και τα πιστοποιητικά εξέτασης έχουν ισχύ 2 έτη.

Ανανεωση Πιστοποιησης Pecs

Οι πιστοποιημένοι PECS Implementers μπορούν να διατηρούν το αντίστοιχο επίπεδο πιστοποιητικού ολοκληρώνοντας σχετικές εκπαιδεύσεις και ανανεώσεις επίδειξης που παρέχονται από την Pyramid Educational Consultants πριν την ημερομηνία λήξης του πιστοποιητικού τους. Οι ώρες εκπαίδευσης και τα απαιτούμενα διαφοροποιούνται για κάθε επίπεδο. Κάθε ανανεωμένο πιστοποιητικό έχει ισχύ για 3 έτη.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε στο pecsgreece@pecs.com.