Προαπαιτούμενο: PECS Επίπεδο 1 - Βασική Κατάρτιση

Θέλετε να διδάξετε προχωρημένα μαθήματα στο PECS; Αντιμετωπίζετε προβλήματα στην εφαρμογή του PECS και θέλετε ιδέες για την επίλυσή τους; Θέλετε να εμβαθύνετε στην εφαρμογή του PECS με τους μαθητές σας; Έχετε παρακολουθήσει το σεμινάριο PECS Επίπεδο 1 και έχετε καιρό να εξασκήσετε τις δεξιότητες σας στο πρωτόκολλο;

Το διήμερο σεμινάριο PECS Επίπεδο 2 – Προχωρημένη Κατάρτιση είναι ιδανικό για όλους σας!

Το σεμινάριο εστιάζει τόσο στο πώς να δημιουργήσετε μαθήματα και δραστηριότητες για να προωθήσετε την επικοινωνία καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας, όσο και στο να τελειοποιήσετε τις δεξιότητες σας στο PECS. Θα συζητήσουμε προκλήσεις που έχετε αντιμετωπίσει κατά την εφαρμογή των έξι σταδίων και πώς να τις επιλύσετε. Θα διδαχθείτε τεχνικές διδασκαλίας για να επεκτείνετε το λεξιλόγιο και το συντακτικό των μαθητών σας σε συνδυασμό με νέες ιδέες για υλικά και θα συζητήσουμε πώς να αυξήσουμε τις επικοινωνιακές ευκαιρίες. Το σεμινάριο περιλαμβάνει παρουσίαση από τους εισηγητές, video, ασκήσεις και παιχνίδι ρόλων.

Με καινοτόμες ιδέες, μεγαλύτερη σιγουριά και ενθουσιασμό θα ολοκληρώσετε το σεμινάριο PECS Επίπεδο 2 έτοιμοι να καθοδηγήσετε τους μαθητές σας σε πιο προχωρημένα και εκλεπτυσμένα επίπεδα επικοινωνίας.

Πληροφορίες Σεμιναρίου


Δε βρέθηκε online σεμινάριο
Δε βρέθηκε δια ζώσης σεμινάριο