Η εταιρεία μας   Επικοινωνία 

18.jpg 19.jpg 10.jpg

Σεμινάρια

Περιγραφές Σεμιναρίωνraining
Παρακολουθήστε ένα σεμινάριο
Επιτόπια Εκπαίδευση και Σεμινάρια
Νέα και Εισηγήσεις

Η PECS HELLAS, Inc είναι η αποκλειστική πηγή για όλα τα σεμινάρια του Συστήματος Επικοινωνίας με Ανταλλαγή Εικόνων (PECS) και του Εκπαιδευτικού Μοντέλου Pyramid για την Ελλάδα και την Κύπρο. Οι εισηγητές των σεμιναρίων είναι  επόπτες με μακρόχρονη και πλούσια εμπειρία στις ΔΑΦ και σε συναφείς αναπτυξιακές διαταραχές και με ακαδημαϊκές σπουδές στην λογοθεραπεία, στην ψυχολογία και στην ανάλυση της συμπεριφοράς. Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα για τους Συμβούλους μας. Οι δημιουργοί του PECS, o Αndy Bondy, PhD και η Lori Frost MS/CCC-SLP συνεχίζουν να ταξιδεύουν ανά τον κόσμο και να κάνουν σεμινάρια.

Αν είστε γονιός ή εργάζεστε με κάποιο άτομο με διαταραχές αυτιστικού φάσματος ή συναφείς διαταραχές, τότε μπορείτε να παρακολουθήσετε κάποιο σεμινάριο. Τα σεμινάρια απευθύνονται σε γονείς, λογοθεραπευτές, ψυχολόγους, ειδικούς παιδαγωγούς, εκπαιδευτικούς, αναλυτές συμπεριφοράς, εργοθεραπευτές, φυσικοθεραπευτές, κοινωνικούς λειτουργούς, φροντιστές και  οποιοδήποτε άλλον επαγγελματία εργάζεται με άτομα με αυτισμό ή συναφείς διαταραχές. Το PECS είναι ένα λειτουργικό σύστημα επικοινωνίας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από άτομα όλων των ηλικιών, νήπια, παιδιά, εφήβους και ενήλικες.

Τα σεμινάρια μας είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να περιλαμβάνουν μία ποικιλία από διδακτικές μεθόδους. Κάθε σεμινάριο περιλαμβάνει εισηγήσεις, προβολή video των δεξιοτήτων που περιγράφονται, ευκαιρίες για πρακτική και παιχνίδι ρόλων ενώ δίνεται σημαντικός χρόνος για ερωτήσεις και απαντήσεις.

Οι εισηγητές πάντα φροντίζουν να προσαρμόζουν τα σεμινάρια στις ανάγκες της εκάστοτε ομάδας. Σε πολλές αξιολογήσεις οι συμμετέχοντες αναφέρουν ότι το σεμινάριο είναι «Το καλύτερο σεμινάριο που έχω παρακολουθήσει ποτέ» και  ότι «Θα έπρεπε να απαιτείται για όλους τους γονείς και επαγγελματίες που εργάζονται με άτομα με αυτισμό»

Με την ολοκλήρωση κάθε σεμιναρίου, κάθε συμμετέχοντας λαμβάνει πιστοποιητικό συμμετοχής από την Pyramid Educational Consultants. Στο εξωτερικό τα πιστοποιητικά μπορούν να προσκομιθούν για μόρια συνεχιζόμενης εκπαίδευσης σε πολλά συμβούλια  και συλλόγους πιστοποίησης όπως το American Speech-Language and Hearing Association (ASHA) και το Behavior Analyst Certification Board (BACB).  

Picture Exchange Communication System®, PECS®, and Pyramid Approach to Education® are the registered trademarks of Pyramid Educational Consultants, Inc.