Η εταιρεία μας   Επικοινωνία 

1.jpg 16.jpg 6.jpg

Πιστοποιημένος ΕφαρμοστήςΤΜ PECS - Certified PECS Implementer™:

Οι ΕφαρμοστέςΤΜ PECS που είναι πιστοποιημένοι από την Pyramid, έχουν επιδείξει ενεργά στην Pyramid Educational Consultants, την ικανότητά τους να εφαρμόζουν όλα τα Στάδια του PECS σύμφωνα με το πρωτόκολλο του PECS. Εάν είναι αναγκαίο για τον κάτοχο του πιστοποιητικού, η Pyramid Educational Consultants μπορεί να επιβεβαιώσει ότι αυτό το πρόσωπο μπορεί να εφαρμόζει σωστά τα Στάδια του PECS.  
Όσοι επιθυμούν να πάρουν αυτό το Πιστοποιητικό πρέπει να αποδείξουν ότι έχουν παρακολουθήσει το 2ήμερο σεμινάριο Βασικής Κατάρτισης PECS (Level 1) που διεξάγεται μόνο από την Pyramid. Όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν παρακολουθήσει το σεμινάριο μέσα στα δύο προηγούμενα χρόνια από την ημερομηνία της αίτησης τους. Κάθε υποψήφιος πρέπει ολοκληρώνοντας τη διαδικασία να πληροί καθεμία από τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

Αφού καλυφθούν οι παραπάνω απαιτήσεις, κάθε υποψήφιος πρέπει να περάσει και μία τρίωρη γραπτή εξέταση. Αυτή η γραπτή εξέταση θα σταλεί στον συμμετέχοντα με e-mail ή φαξ σε μια προκαθορισμένη ημερομηνία και ώρα. 

Μόλις ολοκληρωθεί επιτυχώς και η γραπτή εξέταση, οι ΕφαρμοστέςTM PECS θα λάβουν:

Οι Πιστοποιημένοι από την Pyramid ΕφαρμοστέςΤΜ PECS ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ:

Οι Πιστοποιημένοι από την Pyramid ΕφαρμοστέςΤΜ PECS ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ:

Σημείωση: Αυτό το επίπεδο πιστοποίησης PECS προαπαιτεί μόνο την παρακολούθηση του διήμερου σεμιναρίου Βασικής Κατάρτισης στο PECS (Level 1). Καμία επιπλέον παρακολούθηση σεμιναρίου δεν απαιτείται για αυτήν την πιστοποίηση. Είναι ένα πρόγραμμα στους ρυθμούς σας, αλλά  οι αιτούντες πρέπει να έχουν εκπληρώσει όλες τις απαιτήσεις εντός έτους από την ημερομηνία αίτησης. Εξαιρέσεις γίνονται μόνο κατά περίπτωση.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα Πιστοποίησης ΕφαρμοστήΤΜ PECS επικοινωνήστε μαζί μας στο pecsgreece@pecs.com .

Κύκλος Εποπτείας: Υποστήριξη για την Απόκτηση Πιστοποίησης ΕφαρμοστήΤΜ PECS 
Νοέμβριος 2016 – Δεκέμβριος 2016
ON-LINE ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗTM PECS
Για τρίτη συνεχή χρονιά η PECS HELLAS παρέχει ΔΩΡΕΑΝ εποπτεία στους συναδέλφους που επιθυμούν να λάβουν την Πιστοποίηση ΕφαρμοστήTM PECS.
Η εποπτεία έχει διάρκεια 15 ώρες και θα ολοκληρωθεί σε τέσσερεις οn-line συναντήσεις.
Η εποπτεία δίνει τη δυνατότητα στον Έλληνα επαγγελματία να ολοκληρώσει επιτυχώς τη διαδικασία της εξέτασης και να λάβει την Πιστοποίηση ΕφαρμοστήΤΜ PECS, μία μέθοδο παρέμβασης για την επικοινωνία που είναι βασισμένη σε αποδείξεις (evidence -based practice).
Το πρόγραμμα της εποπτείας είναι σχεδιασμένο ώστε να καλυφθεί εις βάθος τόσο το θεωρητικό όσο και το πρακτικό μέρος της εξέτασης για την Πιστοποίηση ΕφαρμοστήΤΜ PECS, και επικεντρώνεται στα εξής:

Η εποπτεία θα περιλαμβάνει ασκήσεις θεωρίας και πρακτικής εφαρμογής. Επίσης οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να αποστείλουν δικά τους video εφαρμογής του PECS με μαθητές τους ή με κάποιο συνάδελφο, πάνω στα οποία θα γίνεται εποπτεία των τεχνικών του σταδίου που εφαρμόζουν.
Η απόκτηση της Πιστοποίησης διασφαλίζει την ορθή εφαρμογή του PECS και κατά συνέπεια την υψηλής ποιότητας παρέμβαση στην επικοινωνία και την άμεση πρόοδο των μαθητών. Tα ονόματα των Πιστοποιημένων ΕφαρμοστώνTM PECS, αναρτώνται σε όλες τις ιστοσελίδες της Pyramid Educational Consultants και η πιστοποίηση έχει διεθνή ισχύ.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Πιστοποίηση Εφαρμοστή™ PECS και την εποπτεία μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα Ευτυχία Αραμπίσογλου, Επόπτρια PECS, στο earabisoglou@pecs.com ή στο τηλέφωνο 6976142142.

O κύκλος εποπτείας θα γίνει online με σύνδεση σε ηλεκτρονική πλατφόρμα.
Ο Ο κύκλος εποπτείας παρέχεται δωρεάν σε όσους κάνουν αίτηση για τη διαδικασία Aπόκτησης Πιστοποίησης Εφαρμοστή™ PECS και η παρακολούθησή του δεν αποτελεί προϋπόθεση για την εξέταση. Για την συμμετοχή στον κύκλο εποπτείας οι υποψήφιοι θα πρέπει να εξοφλήσουν μόνο το κόστος της εξέτασης για την Πιστοποίηση.

Ο κύκλος εποπτείας ξεκινάει στις 12 Νοεμβρίου 2016.
Ενδεικτικά το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
12/11/2016  9:00-13:00 - Ερωτήσεις που μπορεί να υπάρχουν  από τον κάθε συμμετέχοντα σχετικά με τη διαδικασία της πιστοποίησης. Θεωρία ενίσχυσης. Ανάλυση σταδίων Ι+ΙΙ+IIIA+IIIB
19/11/2016     9:00-13:00 - Ανάλυση σταδίων IV+V+VI+Προσδιορισμοί
3/12/2016  9:00-13:00 - Ανάλυση σταδίων V+VI. Ανάλυση γραφής ενός Πλάνου Μαθήματος και Αναφοράς Προόδου Μαθητή στο PECS
17/12/2016  9:00-12:00 - Lesson plan: ανάλυση των πλάνων μαθήματος που έχει γράψει ο κάθε συμμετέχοντας Κάλυψη τυχόν αποριών

 

 

Picture Exchange Communication System®, PECS®, and Pyramid Approach to Education® are the registered trademarks of Pyramid Educational Consultants, Inc.