Η εταιρεία μας   Επικοινωνία 

5.jpg 18.jpg 8.jpg

Σεμινάρια της Pyramid

H Pyramid Educational Consultants Inc. προσφέρει μία σειρά από εκπαιδευτικά σεμινάρια σχεδιασμένα έτσι ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες των γονέων και των επαγγελματιών. Παρακαλούμε, διαβάστε με προσοχή τις αναλυτικές πληροφορίες για κάθε σεμινάριο.

Σεμινάρια και Εκπαιδεύσεις Functional ABA - Εκπαιδευτικό Μοντέλο PYRAMID

Η σειρά Functional ABA - Εκπαιδευτικό Μοντέλο PYRAMID περιλαμβάνει μία σειρά σεμιναρίων και προγραμμάτων εποπτείας σχεδιασμένων να παρέχουν σε δασκάλους, θεραπευτές, φροντιστές και γονείς την ευκαιρία να επιτύχουν τα βέλτιστα όσον αφορά τη μάθηση και την συμπεριφορά ατόμων που αντιμετωπίζουν αναπτυξιακές διαταραχές.

Τα σεμινάρια περιλαμβάνουν το πώς να εφαρμόσετε τις αρχές και τεχνικές του ΑΒΑ σε ένα λειτουργικό πλαίσιο για το μαθητή με βάση το Εκπαιδευτικό Μοντέλο PYRAMID στο σχολείο, την κοινότητα και το σπίτι. To Εκπαιδευτικό Μοντέλο PYRAMID προσφέρει ένα θεωρητικό πλαίσιο που επικεντρώνεται στην κάλυψη των ατομικών εκπαιδευτικών αναγκών του μαθητή συνδυάζοντας με μοναδικό τρόπο μία σειρά από στρατηγικές βασισμένες σε αποδείξεις με βάση την Εφαρμοσμένη Ανάλυση Συμπεριφοράς (ΑΒΑ). Το εκπαιδευτικό Μοντέλο Pyramid – Λειτουργικό ΑΒΑ διακρίνεται για την ιδιαίτερη έμφαση που δίνει στις μεθόδους που προωθούν την λειτουργική επικοινωνία, τις σχολικές και τις κοινωνικές δεξιότητες.

Σεμινάρια και Εκπαιδεύσεις PECS

 H σειρά PECS αποτελείται από σεμινάρια και εποπτείες που συνδέονται άμεσα με την κατανόηση και χρήση του PECS. Περιλαμβάνονται η ανασκόπηση του PECS, τα σεμινάρια βασικής και προχωρημένης κατάρτισης και οι εποπτείες. Σε αυτή τη σειρά ενσωματώνεται η εκπαίδευση για την πιστοποίηση PECS σε επίπεδο Εφαρμοστή και Επόπτη.

Πακέτα Εκπαίδευσης ABA και PECS

 H PECS Hellas δίνει για τρίτη  χρονιά τη δυνατότητα σε επαγγελματίες και φοιτητές να παρακολουθήσουν  τα σεμινάρια ως πακέτα ετήσιας εκπαίδευσης σε πιο χαμηλό κόστος

Τα ετήσια πακέτα εκπαίδευσης προσφέρουν θεωρητική και πρακτική κατάρτιση σε αρχές και τεχνικές της Εφαρμοσμένης Ανάλυσης της Συμπεριφοράς με βάση το μοντέλο της Pyramid (DTT, ανάλυση έργου, καταγραφή ABC, συλλογή και ανάλυση δεδομένων κ.α) και στο PECS. Οι τιμές των πακέτων εκπαίδευσης ισχύουν εφόσον συμμετέχετε σε σεμινάρια που οργανώνει αποκλειστικά η PECS Hellas.

PECS Summer School - Καλοκαιρινό Πρόγραμμα PECS

Το εντατικό καλοκαιρινό πρόγραμμα εστιάζει στην εφαρμογή του PECS για μαθητές προσχολικής και σχολικής ηλικίας. Το πρόγραμμα είναι κατάλληλο τόσο για μαθητές που δεν έχουν ξαναχρησιμοποιήσει PECS όσο και για αυτούς που προσπαθούν να προχωρήσουν τα Στάδια του PECS. Το πρόγραμμα διαρκεί 1 ή 2 εβδομάδες με τους μαθητές να παρακολουθούν το πρόγραμμα για 5 ώρες καθημερινά και για 5-10 μέρες συνολικά. Το παιδί σας ή ο μαθητής σας θα δουλέψει πάνω σε δεξιότητες επικοινωνίας σε διάφορα περιβάλλοντα, με διαφορετικούς συντρόφους επικοινωνίας για να κάνει διάφορα σχόλια και αιτήματα. 

Επίσης το καλοκαιρινό πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα σε εκπαιδευτές που έχουν παρακολουθήσει το διήμερο σεμινάριο Βασικής Κατάρτισης στο PECS, να εκπαιδευτούν στην ορθή εφαρμογή του PECS και να ακολουθήσουν τη Διαδικασία Πιστοποίησης ΕφαρμοστήTM PECS  έχοντας τη δυνατότητα πρακτικής του PECS με μαθητές και άμεσης εποπτείας από Πιστοποιημένους Επόπτες της Pyramid.


Σεμινάρια και Εκπαιδεύσεις Functional ABA - Εκπαιδευτικό Μοντέλο PYRAMID

4-day FUNCTIONAL ABA:Το Εκπαιδευτικό Μοντέλο Pyramid

FUNCTIONAL ABA: Το Εκπαιδευτικό Μοντέλο Pyramid - ONLINE

OPEN DAY TO ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ PYRAMID: ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΑΒΑ - Είσοδος Ελεύθερη

Διαχείριση Προβληματικών Συμπεριφορών

Οδηγός Oργάνωσης και Λειτουργίας μιας Τάξης


Σεμινάρια και Εκπαιδεύσεις PECS

PECS Επίπεδο 1 - Βασική Κατάρτιση

PECS Επίπεδο 2 - Προχωρημένη Κατάρτιση


Πακέτα Εκπαίδευσης ABA και PECS

PECS Επίπεδο 1 και 2 - - Βασική και Προχωρημένη Κατάρτιση

PECS Επίπεδο 1 & 4-day Functional ABA

PECS Επίπεδο 2 & 4day Functional ABA

Functional ABA - PECS Επίπεδο 1 - PECS Επίπεδο 2

PECS Επίπεδο 1 και Οδηγός Οργάνωσης και Λειτουργίας μίας Τάξης


PECS Summer School - Καλοκαιρινό Πρόγραμμα PECS

PECS Summer School για επαγγελματίες

Picture Exchange Communication System®, PECS®, and Pyramid Approach to Education® are the registered trademarks of Pyramid Educational Consultants, Inc.