Η εταιρεία μας   Επικοινωνία 

17.jpg 5.jpg 9.jpg

Εποπτεία & Υπηρεσίες

Θα θέλατε να έχετε έναν από τους εξειδικευμένους συμβούλους μας να σας καθοδηγεί στην εφαρμογή του Εκπαιδευτικού Μοντέλου Pyramid ή/και στο PECS; H Pyramid προσφέρει μια ποικιλία από εποπτικές υπηρεσίες για να καλύψει τις ατομικές ανάγκες των μαθητών σας. Οι έμπειροι σύμβουλοί μας θα δουλέψουν απ’ ευθείας μ’ εσάς, με τον μαθητή και/ή με άλλα μέλη της εκπαιδευτικής ομάδας. Η εποπτεία είναι κατάλληλη για μαθητές κάθε ηλικίας (παιδιά, εφήβους, ενήλικες). Οι υπηρεσίες μας μπορούν να λάβουν χώρα στο σπίτι, στο σχολείο ή στην κοινότητα. Είναι ένας από τους αποδοτικότερους τρόπους για να βοηθήσετε τους μαθητές σας να προοδεύσουν σε πολλούς τομείς δεξιοτήτων. Δείτε παρακάτω την εκτεταμένη λίστα των υπηρεσιών μας.

Υπηρεσίες για οικογένειες

PECS Start-Up™
PECS Check-Up™
Εποπτεία στο σπίτι
PECS Summer School
Εποπτεία PECS εξ αποστάσεως (για οικογένειες μακρυά από την έδρα μας)

Υπηρεσίες για φορείς

PECS Start-Up™
PECS Check-Up™
Εποπτεία σε πρωινό πρόγραμμα/συνεδρεία
Εποπτεία στη χρήση PECS στην κοινότητα
PECS Summer School
Εποπτεία PECS εξ αποστάσεως (για Κέντρα μακρυά από την έδρα μας)

Παροχή υπηρεσιών:

Διαθέτουμε πολλές επιλογές εποπτείας, έτσι ώστε οι ενδιαφερόμενοι να έχουν πρόσβαση στις άριστης ποιότητας εποπτικές μας υπηρεσίες. Οι τρόποι παροχής περιλαμβάνουν:

Γίνετε ένας από τις χιλιάδες πελατών μας που άλλαξαν τη ζωή των μαθητών τους χάρη στις εποπτείες της Pyramid. Είναι ώρα να οραματιστείτε τον μαθητή σας να μαθαίνει καλύτερα! Κάνετε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το κόστος και την διαθεσιμότητα.

Picture Exchange Communication System®, PECS®, and Pyramid Approach to Education® are the registered trademarks of Pyramid Educational Consultants, Inc.