Η εταιρεία μας   Επικοινωνία 

12.jpg 7.jpg 3.jpg

Πιστοποίηση

Αναζητάτε την πιστοποίηση που αποδεικνύει ότι εφαρμόζετε το PECS σύμφωνα με το επίσημο πρωτόκολλο; Θα θέλατε να κάνετε μια ενημερωτική παρουσίαση ‘Ανασκόπηση της μεθόδου PECS’ για τους συναδέλφους σας στη δουλειά; Τα Πιστοποιητικά Εφαρμοστή PECS ή/και Επόπτη είναι οι τέλειες επιλογές!

Τα τελευταία χρόνια οι Σύμβουλοι της Pyramid ταξιδεύουμε στην υφήλιο διεξάγοντας σεμινάρια για το Σύστημα επικοινωνίας μέσω ανταλλαγής εικόνων (PECS). Λαμβάνουμε τηλεφωνήματα από πολλούς ανθρώπους που μας ρωτούν αν μπορούμε να συστήσουμε κάποιον στην περιοχή τους που να εφαρμόζει σωστά το PECS, με σκοπό να δουν ζωντανά παραδείγματα υψηλής ποιότητας εφαρμογής του συστήματος. Αν και διατηρούμε μια βάση δεδομένων των εκπαιδευομένων μας, δεν είχαμε τα μέσα να παρακολουθούμε την ικανότητά τους να εφαρμόζουν το PECS. Ως αποτέλεσμα αυτών των συχνών αιτημάτων, εφαρμόσαμε μια διαδικασία δύο σταδίων για την απόκτηση του Πιστοποιητικού PECS.

Για άτομα
Για ομάδες
Για τάξεις

Picture Exchange Communication System®, PECS®, and Pyramid Approach to Education® are the registered trademarks of Pyramid Educational Consultants, Inc.