Ενημερωθείτε για τις επιστημονικά τεκμηριωμένες τεχνικές και πώς να τις χρησιμοποιήσετε παρακολουθώντας μία δυναμική, υποστηρικτική και διαδραστική εκπαίδευση της Pyramid! Καλύπτουμε μία ποικιλία θεμάτων, από την εφαρμογή του PECS και του Λειτουργικού ΑΒΑ – Εκπαιδευτικού Μοντέλου Pyramid μέχρι τη διδασκαλία έκφρασης συναισθημάτων και τη διαχείριση συμπεριφορών.

Με διδασκαλία από συμβούλους με εκτενή γνώση και πρακτική εμπειρία, κάθε εκπαίδευση  παρέχει ένα πλαίσιο για να κατανοήσετε το θέμα καθώς και συγκεκριμένα εργαλεία και πρακτική εφαρμογή για να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε τις τεχνικές μας στο σπίτι, στο σχολείο και στην κοινότητα.

Σχεδιασμένα να ανταποκριθούν σε μία ποικιλία αναγκών και έχοντας εξελιχθεί εδώ και πολλά χρόνια βοηθώντας ανθρώπους να επιτύχουν τους μοναδικούς τους στόχους, τα σεμινάρια μας διεξάγονται σε διάφορα πλαίσια και τοποθεσίες και προσφέρονται σε διάφορες μορφές ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο προσιτά. Μπορείτε να παρακολουθήσετε σεμινάρια από κοντά ή online, ή μπορείτε να φιλοξενήσετε ένα σεμινάριο, επιτρέποντας στα μέλη της ομάδας σας ή του οργανισμού σας να εκπαιδευτούν στον χώρο της επιλογής τους. Για να καλύψουμε τις ατομικές σας ανάγκες, μπορούμε να προσαρμόσουμε όλες τις εκπαιδεύσεις που προσφέρουμε ή μπορούμε να δημιουργήσουμε μία εκπαίδευση ώστε να ανταποκρίνεται στους συγκεκριμένους στόχους σας.

Εξερευνήστε τις διαθέσιμες εκπαιδεύσεις παρακάτω ή επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα για τις επιλογές της κατάρτισης σας!

Προσφερομενα Σεμιναρια