Η Pyramid παρουσιάζει σεμινάρια σε όλο τον κόσμο. Προγραμματίζονται σεμινάρια σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας. Σας προτείνουμε να κάνετε έγκαιρα την εγγραφή σας για να επωφεληθείτε των μειωμένων τιμών για προεγγραφές (Εarlybird). Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προσδιορίσουμε ποιο σεμινάριο ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σας.

Σημαντική πληροφορία: = Το σεμινάριο αποτελεί μέρος συνδυαστικών σεμιναρίων εκπαίδευσης με έκπτωση

Χώρα ΠόληΣεμινάριο Ημερομηνίες    
Ελλάδα

Αθήνα

PECS Επίπεδο 1

18 &19 Ιουνίου 2022 8:30-16:30

Εγγραφείτε

Σε περίπτωση ακύρωσης, η προκαταβολή σας κρατείται για τη συμμετοχή σας σε κάποιο άλλο σεμινάριο. Γίνονται δεκτές  αντικαταστάσεις ονομάτων. Επιστροφή χρημάτων γίνεται μόνο σε περίπτωση ακύρωσης του σεμιναρίου με ευθύνη της Pyramid PECS Hellas ή σε περίπτωση που καταθέσετε την προκαταβολή σας ενώ οι θέσεις του σεμιναρίου έχουν συμπληρωθεί.

Ισχύουν εκπτώσεις για προεγγραφές με κατάθεση προκαταβολής το αργότερο μέχρι δύο εβδομάδες πριν την έναρξη του σεμιναρίου.

Ισχύουν εκπτώσεις για ομαδικές εγγραφές. Οι ομαδικές εγγραφές αφορούν εγγραφές 3 τουλάχιστον ατόμων ταυτόχρονα. Προσθήκες ονομάτων σε μία ομάδα, μετά τη δήλωση αυτής, δεν γίνονται δεκτές.

Ισχύουν συνδυαστικές εκπτώσεις για ομαδικές εγγραφές και προεγγραφές.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δυνατότητα φιλοξενίας ενός σεμιναρίου στον χώρο σας, για την ομάδα σας ή την περιοχή σας παρακαλούμε επικοινωνήστε στο ​ pecsgreece@pecs.com ή στο +30 6937490590.