Γνωρίστε τη δυάδα  που συνδύασε τις καινοτόμες ιδέες της, για να βοηθήσει τα παιδιά να αποκτήσουν λειτουργικές δεξιότητες και που κατάφερε να σχεδιάσει, μέσα στην τάξη, εκπαιδευτικές προσεγγίσεις, που βελτίωσαν τη ζωή πολλών ανθρώπων ανά τον κόσμο.

Ο Andy Bondy είναι πρόεδρος και συνιδρυτής της Pyramid Educational Consultants. Ο Dr. Bondy είναι καινοτόμος πρωτοπόρος στον τομέα του αυτισμού και της εφαρμοσμένης ανάλυσης συμπεριφοράς. Ήταν διευθυντής σε ένα διαπολειτιακό δημόσιο σχολικό σύστημα για μαθητές με αυτισμό επί δεκατέσσερα έτη. Είναι ένας από τους συγγραφείς του Εκπαιδευτικού Εγχειριδίου PECS. Έγραψε επίσης το Pyramid Approach to Education, ένα εκπαιδευτικό εγχειρίδιο που προσφέρει έναν ολοκληρωμένο προσανατολισμό για την ανάπτυξη αποτελεσματικών εκπαιδευτικών περιβαλλόντων συνδυάζοντας την εφαρμοσμένη ανάλυση συμπεριφοράς με λειτουργικές δραστηριότητες και τεχνικές δημιουργικής επικοινωνίας. Ο Dr. Bondy πήρε το μεταπτυχιακό του και το διδακτορικό του (MA και Ph.D) από το Πανεπιστήμιο UNC Greensboro και ολοκλήρωσε την κλινική πρακτική του το 1976 στο University of Kansas Medical Center. Ο Dr. Bondy έχει παρουσιάσει πολλές εργασίες, διαλέξεις, σεμινάρια σε τοπικά, εθνικά και διεθνή συνέδρια και συνελεύσεις για την ανάλυση συμπεριφοράς, το PECS και το Εκπαιδευτικό Μοντέλο Pyramid (Pyramid Approach to Education). Συνεχίζει ενεργά την έρευνα, τη συγγραφή και την ανάπτυξη νέων και καινοτόμων μεθόδων που βοηθούν τα παιδιά με αυτισμό και σχετικές αναπτυξιακές διαταραχές.
Η Lori Frost είναι η αντιπρόεδρος και συνιδρύτρια της Pyramid Educational Consultants. Είναι συνδημιουργός του Εκπαιδευτικού Εγχειριδίου PECS. Είναι η κινητήριος δύναμη της δημιουργίας του PECS, ενός μοναδικού συστήματος το οποίο επιτρέπει στα παιδιά με περιορισμένες δυνατότητες επικοινωνίας να κάνουν έναρξη επικοινωνίας με τους δασκάλους, τους γονείς και τους συνομήλικούς τους. Η κα Frost έχει μεγάλη εμπειρία στην εκπαίδευση της λειτουργικής επικοινωνίας και στην εφαρμοσμένη ανάλυση συμπεριφοράς. Έχει βοηθήσει στην ανάπτυξη πολλών πακέτων εκπαίδευσης σχεδιασμένων να διδάξουν γλώσσα και ακαδημαϊκές δεξιότητες. Η κα Frost απέκτησε πτυχίο παθολογίας λόγου και ακουολογίας από το University of Arkansas και μεταπτυχιακό (MS) στην παθολογία γλώσσας και λόγου από το University of North Carolina στο Chapel Hill το 1982. Έχει εργαστεί σε πολλά δημόσια και ιδιωτικά σχολεία ως παθολόγος λόγου. Ως σύμβουλος της Pyramid, η κα Frost έχει ταξιδέψει σε όλη τη χώρα αλλά και σε όλο τον κόσμο κάνοντας σεμινάρια PECS και Εκπαιδευτικού Μοντέλου Pyramid. Έχει παρουσιάσει πολλές εργασίες και διαλέξεις για τον αυτισμό και την επικοινωνία, είναι συνδημιουργός πολλών άρθρων και κεφαλαίων βιβλίων και χαίρει σεβασμού από όλους τους επαγγελματίες του τομέα της ως πρωτοπόρος στα συστήματα λειτουργικής επικοινωνίας.