Η ικανότητα ομιλίας είναι μια καταπληκτική δεξιότητα, ωστόσο κάποιοι από τους ομιλούντες μαθητές μας χρειάζονται βοήθεια στο να χρησιμοποιήσουν την εκφραστική επικοινωνία λειτουργικά. Και για εκείνους τους μαθητές που δεν έχουν αναπτύξει τον προφορικό λόγο, πώς θα αποφασίσει η ομάδα ποιό εκφραστικό σύστημα είναι το πιό αποτελεσματικό; Για όλους τους μαθητές μας, ποιές δεξιότητες πρόσληψης επικοινωνίας πρέπει να εξετάσουμε και με ποιά σειρά; Η Pyramid Educational Consultants μπορεί να σας βοηθήσει!

Μπορούμε να υποστηρίξουμε εσάς και την ομάδα σας στο να θέσετε  τα σωστά ερωτήματα έτσι ώστε να πάρετε αποφάσεις για όλα αυτά τα θέματα. Το να μπορείς να πάρεις πρωτοβουλία για επικοινωνία και το να είσαι κατανοητός από τους περισσότερους είναι σημαντικά θέματα και μπορούμε να σας δείξουμε πώς να το καταφέρετε είτε ο μαθητής σας χρησιμοποιεί το PECS είτε ένα άλλο σύστημα. Μπορούμε επίσης να σας καθοδηγήσουμε στο να αναγνωρίσετε τις δεξιότητες πρόσληψης επικοινωνίας που οι μαθητές σας χρειάζεται να επιτύχουν και να σας δείξουμε τις τεχνικές διδασκαλίας που θα σας βοηθήσουν να το καταφέρετε.

Προσφέρουμε εποπτεία μέσα στην τάξη για να αντιμετωπίσουμε συγκεκριμένους προβληματισμούς που μπορεί να έχετε και να σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε τα αποτελέσματα για τους μαθητές σας.

Εποπτειες Σε Θεματα Επικοινωνιας: