Βοηθήστε τον οργανισμό σας ή το κέντρο σας να θεωρηθεί παράδειγμα άριστης πρακτικής – δώστε στους υπαλλήλους σας και στους άλλους επαγγελματίες της κοινότητας την ευκαιρία να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους όλοι  μαζί κατά τη διάρκεια ενός σεμιναρίου που θα φιλοξενηθεί από εσάς.

Η επιτόπια εκπαίδευση PECS και Functional ABA είναι ένας από τους πιο οικονομικούς τρόπους για να εξυπηρετήσετε τις εκπαιδευτικές ανάγκες του κέντρου σας ή του οργανισμού σας. Μπορείτε να συνεργαστείτε μαζί μας έτσι ώστε να φιλοξενήσετε το δικό σας σεμινάριο. Με αυτόν τον τρόπο επιλέγετε το καλύτερο χρόνο και τόπο της επιλογής σας. Οι πρόθυμοι, ενθουσιώδεις και έμπειροι σύμβουλοί μας δεσμεύονται να βοηθήσουν την ομάδα σας.

ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΟΠΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ PECS ΚΑΙ FUNCTIONAL ABA;

  • Επιλέξτε από μια μεγάλη σειρά θεμάτων και πακέτων για να εξυπηρετήσετε επακριβώς τις ανάγκες του κέντρου σας ή του οργανισμού σας
  • Οι ομάδες που δουλεύουν μαζί βελτιώνουν το ηθικό των υπαλλήλων, το ομαδικό πνεύμα και αυξάνουν την επαγγελματική ικανοποίηση
  • Βοηθάει στην μείωση εξόδων για τον οργανισμό σας
  • Προγραμματίστε το στον χρόνο και στον τόπο που βολεύει την ομάδα σας

Για να λάβετε μια ΔΩΡΕΑΝ προσφορά για εκπαιδεύσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο pecsgreece@pecs.com ή στο +30 6937490590.